Istanbul 126€ iz Niša

Uvek popularna destinacija kod naših turista je Istanbul. Istanbul je veoma interesantnan i ako još niste bili ovo je možda prilika, a ako i jeste moguće je da ćete poželeti ponovo. Mi smo ga u prošloj godini dva puta posetili.

Ovo je cena za povratnu avio kartu, a u daljem tekstu predložićemo i gde da pretražite smeštaj i dati predloge za izlete.

Detalje leta možete videti klikom na datume iznad, dok su ispod fotografija detalji vezani za dalju organizaciju putovanja. Ako biste da putujete u nekom drugom terminu, klikom na bilo koji od ponuđenih će vam izaći pretraga u kojoj možete menjati datume i videti cene tada, a najbolje je da gledate da letovi budu utorkom ili subotom.

Istanbul

Smeštaj u Istanbulu

Smeštaj u Istanbulu možete pronaći i ovde. Pretraga koju vam prvu ostavljamo kombinuje nekoliko sajtova za rezervaciju smeštaja i daje smeštaje sa linkovima ka sajtovima na kojima su najpovoljniji. Na primer ako jedan smeštaj na Bookingu košta manje nego na Agodi pretraga će vam taj smeštaj prikazati na Bookingu.

Ako ste ipak više navikli na Booking ostavljamo vam i pretragu ka ovom sajtu.

Šta obići u Istanbulu?

U ovom blog postu dali smo neke predloge šta sve možete obići u Istanbulu besplatno, ali svakako predlažemo, pošto imate dovoljno dana, da neke stvari obišđete detaljnije, uđete na neka mesta, odete na ture u Istanbulu ovde možete pronaći nešto po vašoj meri.

Detalji

Sve detalje vezane za prtljag možete videti klikom na datum, odnosno dugme na kome se nalazi više detalja o letu.

Mi nismo agencija, a na stranici O NAMA možete saznati više, koja je naša misija i na koji način možete podržati naš rad ako vam je ovo što delimo od koristi.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *