Istanbul 120€ – Povratna avio karta iz Niša + plan puta

Istanbul je uvek dobra opcija za putovanje, a iako smo već bili dva puta još nismo ni delić otkrili i znamo da uvek ima nešto novo. Veoma zanimljiv grad na dva kontinenta koji pruža odličnu gastronomsku ponudu, šoping i mnogo značajnih istorijskih spomenika koje treba obići.

Kao i u svakom postu do sada ovde su i opcije da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma, a s obzirom smo i bili u Istanbulu su tu i vodiči koje ostavljamo ispod informacija o letovima.

Termini kada su povratne avio karte do Istanbula oko 120€

Šta obići u Istanbulu i kako organizovati putovanje tamo?

S obzirom da smo bili već dva puta, napisali smo i vodiče koji vam mogu značiti prilikom organizacije, a sve detalje imate ispod. Takođe tu su linkovi sa početka teksta, kao i stranica Organizacija putovanja korak po korak.

Ovde smo podelili informacije, kako naći smeštaj, organizovati transfer od aerodroma, kako se kretati po gradu i šta sve možete obići.

Prtljag

Ako vam je prtljag višak pre i posle odjave u smeštaju ovaj sajt je najbolja opcija da pronađete mesto gde ćete ga odložiti prtljag.

Što se tiče prtljaga u cenu je uključeno više prtljaga nego kad idete sa low cost kompanijama, a sve detalje oko istog je najbolje da pročitate na sajtu avio kompanije Turkish Airlines i AirSerbia ili u procesu kupovine avio karte.

Ko organizuje ovo putovanje?

Ovo putovanje organizujete samostalno uz naše instrukcije koje vidite ovde, a možete se osloniti i na detaljan tekst na stranici Organizacija putovanja korak po korak.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštajture i izlete, kupiti ulaznice za muzejekarte bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma, a sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Ukoliko vam naše objave koriste možete nas podržati putem Buymeacoffee na ovom linku ili klikom na kružić u donjem desnom uglu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *