Istanbul 112€ – Povratna avio karta iz Niša

Još jedna dobra prilika za putovanje je i tokom dana državnosti u februaru, kada možete spojiti sa slobodnim danima i otputovati. Gde drugde nego u raj za šoping i mesto dobre energije, Istanbul.

Ova povoljna avio karta je iz Niša u periodu od 12. do 18. februara i cena je 112€. Ukoliko putujete od 14. do 18. možete proći i jeftinije, odnosno avio kartu ćete platiti 103€.

Detalje leta možete videti klikom na linkove iznad, dok su ispod fotografija detalji vezani za dalju organizaciju putovanja.

Smeštaj u Istanbulu

Smeštaj u Istanbulu možete pronaći i ovde. Pretraga koju vam prvu ostavljamo kombinuje nekoliko sajtova za rezervaciju smeštaja i daje smeštaje sa linkovima ka sajtovima na kojima su najpovoljniji. Na primer ako jedan smeštaj na Bookingu košta manje nego na Agodi pretraga će vam taj smeštaj prikazati na Bookingu.

Ako ste ipak više navikli na Booking ostavljamo vam i pretragu ka ovom sajtu

Šta obići u Istanbulu?

Gore smo ostavili link ka blog postu o tome šta možete besplatno obići, ali ako ste ipak za neke plaćene i malo ekskluzivnije ture u Istanbulu ovde možete pronaći nešto po vašoj meri.

Detalji

Sve detalje vezane za prtljag možete videti klikom na datum, odnosno dugme na kome se nalazi više detalja o letu.

Mi nismo agencija, a na stranici O NAMA možete saznati više, koja je naša misija i na koji način možete podržati naš rad ako vam je ovo što delimo od koristi.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *