Bratislava – 11€ povratna avio karta iz Niša

Preko Ryanair-a danas možete naći mnoge destinacije širom Evrope po ceni od 5€ po pravcu. Mi smo našli povratnu avio kartu za Bratislavu iz Niša za samo 11€ .

Termin putovanja je od 22-25. februara.

Ako niste još bili u Bratislavi, ovo je super prilika, a gradić će vam se sigurno svideti i ako unajmite nekog vodiča ili zakažete free turu biće vam još zanimljiviji. Mi smo ga posetili na putu do Praga pre 6 godina. Jedna od interesantnih priča koje smo saznali jeste i ta kako je ovaj dvorac sa slike nastao, odnosno kako je projektant došao na ideju. Nakon mnogo neuspelih pokušava da smisli nešto dobro, od besa je prevrnuo sto i tako došao na ideju. To je ono što smo mi od tadašnjeg vodiča saznali, a ako vi imate druge informacije ispravite nas.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Kada kliknete na link prikazaće vam se cena od 13€ ali kada odete na sajtu ona iznosi 11€. Ukoliko ne bude tako probajte direktno na sajtu Ryanair-a.

Imate sasvim dovoljno vremena da pored Bratislave obiđete i Beć i da za vreme ovog produženog vikenda vidite dva grada. Do Beča možete ići autobusom, vozom ili busom, a prevoz možete naći na ovom sajtu.

Smeštaj u Bratislavi možete rezervisati OVDE.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan ručni prtljag dimenzija 40x20x25cm dok uz doplatu možete poneti još i kofer, ali detaljnije pročitajte u postu.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *