Berlin 39€ – povratna avio karta iz Tuzle

Tuzla je dobra polazna tačka za letove WizzAir-a a mi smo sada pronašli par povoljnih termina u junu.

Ukoliko vam ovi datumi ne odgovaraju, klikom na bilo koji termin otvoriće vam se rezultati pretrage, pa tu možete promeniti iste i videti onda cenu.

Da li su sajtovi preko kojih se kupuju avio karte pouzdani?

Ovo pitanje često dobijamo u poslednje vreme, pa ćemo odgovoriti na njega odmah na početku. Naša pretraga upoređuje cene na sajtovima avio kompanija i sajtovima za prodaju karata koji rade kao agencije i daje najniže, ali i nudi opciju da vidite kojiko je i na drugima.

Sajtovi preko kojih se kupuju karte rade po principu agencija za prodaju karata i cene su nekada niže jer oni kod avio kompanija dobiju popuste, pa nekada i sa tim što prodaju jeftinije nego avio kompanija oni imaju zaradu.

Na primer cena avio karte je 100€, agencija dobije od avio kompanije za 85€, stavi cenu 92€ i na taj način putnici pre kupe tako nego na sajtu avio kompanije. Svi ti sajtovi su pouzdani, a ono što savetujemo da svakako uradite jeste da pre kupvine karte napravite nalog na tom sajtu odnosno da se registrujete.

Mi smo vam u ovom postu pored informacije o jeftinom letu ostavili i mesto gde možete lako da pretražite smeštaj, nađete turu ili izlet i prevoz između gradova.

Kako pronaći smeštaj?

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu. Svi ovi sajtovi koje vam izbaci pretraga su pouzdani, a mi svakako savetujemo da se registrujete pre nego što rezervišete smeštaj.

Ako ste ipak navikli na Booking i imate tamo određene popuste onda ste već uigrani oko pretrage smeštaja i rezervacija, a svakako mi ostavljamo da možete i ovde to da uradite, što je takođe win-win kombinacija i za vas i za nas.

Šta videti u Berlinu?

Najbolji način da upoznate grad ili više gradova, ako odlučite da pored Berlina obilazite i još neke gradove jeste da se šetate, pričate sa ljudima, probate hranu na lokalnim mestima, odete na periferiju, na pijacu, ali i da budete deo neke organizovane ture. Najbolje i najpovoljnije ture možete pronaći na GetYourGuide-u, a mi smo pronašli neke zanimljive za vas i podelili ih na banerima ispod.

Kako se kretati između gradova?

Tu su takođe i opcije za transfer od i do aerdoroma i kretanja do drugih gradova, pa se nadamo da ćete pronaći najbolju i najpovoljniju za sebe, bilo da je rent a car ili neki drugi vid prevoza. Mi vam ispod ostavljamo najbolju opciju a to je Omio.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm, a to su ovi sa slike ispod. Ako želite da saznate više o ovakvim rančevima kliknite na sliku i odvešće vas na sajt gde možete naći ova dva koje mi imamo, ali i još nekoliko dobrih modela. Mi smo oduševljeni istim, jer su kvaliteni i dobro organizovani, a i otporni na kišu i dobro napravljeni da ne mogu biti laka meta lopova.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *