Berlin – 20€ povratna avio karta iz Budimpešte

Povratna avionska karta za Berlin iz Budimpešte  po ceni od 20€. Termin putovanja na primer 08.11-14.11. a dostupni su i kasniji termini u novembru po istoj ceni.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Bud.

Sve detalje vezano za let možete videti na www.ryanair.com

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu 35x20x20cm, mada prolazi i ranac ili torba za laptop)

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a promena cene je moguća od strane avio kompanije, a takođe i prilikom većeg broja poseta sajtu.

2 komentara

  1. Hej samo da vam cestitam na sajtu! Fenomenalna je ideja i veoma koristan sajt ❤️ Jedina zamerka je da sad kad sam videla vase postove vecina ovih ponuda je nepostojeca 🙁 Stavila sam vas na notifikacije, i cekam da objavite novi post pa onda jurim da i ja rezervisem moju kartu 🙂 Puno pozdrava!

    1. Hvala 🙂 Kako nepostojeća? Okačili smo samo screenshot ponude i ostavili link ka sajtu avio kompanije, a ne link ka ponudi. Treba samo da odete i da izaberete datume koje smo mi predložili, kao i odakle i dokle je let i izaći će Vam taj let. Jedino šta postoji mogućnost je da avio kompanija promeni cenu (nekada se desi i da je snize, ali retko) ili da je rasprodala te termine. Nekada brzo treba da se reaguje. Hvala što nas pratitie. Trudićemo se da maksimalno izađemo u susret i ispoštujemo sve Vaše zahteve koje budete imali 🙂

      Sada gledam ovu ponudu za Berlin, ima karata i dalje, samo je odlazak skuplji za 10€, tako da je umesto 20, 30€.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *