Beograd – Pariz 50€ – povratna avio karta

Ukoliko imate WizzAir discount članstvo danas vas očekuje dodatni popust do 20% na mnoge letove u periodu od kraja novembra do početka aprila i možete pronaći povratnu avio kartu za 50ak € iz Beograda do Pariza, ali ukoliko niste član cena je 80€. Ukoliko vam je ovo idalje jača cena, znajte da su zbog promene cena goriva na globalnom nivou i avio karte malo poskupele, a svakako pratite akcije avio kompanije, prijavite se na newsletter, dođite kod nas u Viber grupu i čekajte neke pogodnosti ako vam ovo ne odgovara.

Polasci i iz Beograda i Pariza su utorkom, četvrtkom i subotom, ali u periodu od 18. decembra do 8. januara ima letova i nedeljom.

Povratna avio karta od 29. 11. do 3. 12.

Možete takođe i ići 26. ako biste da ostanete duže ili da se vratite 3, 6, 8, 10. decembra. Postoji i par dosta skupljih termina u ovom periodu, ali uglavnom su avio karte po ovoj ceni od 50€ sa klubom i 80€ bez.

Ukoliko kupujete dve avio karte danas vam se isplati da uzmete i članstvo, ali ako kupujete samo jednu isplati se ako planirate da u narednih godinu dana putujete još nekada sa ovom avio kompanijom.

Ako vam ne odgovara ovaj datum, tu je ispod i pretraga na kojoj možete pronaći let za druge datume. Gore smo napisali kojim danima su polasci iz Beograda i Pariza.

Organizacija putovanja

S obzirom da mi ismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, onda će vam biti od pomoći linkovi i pretrage koje ćemo ostaviti u nastavku i koje će vam dobro doći da samostalno organizujete putovanje, a to su informacije kako naći smeštaj, organizovati izlete, kretati se između gradova, transfer, ulaznice za muzeje…

Smeštaj u Parizu

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja koji se reklamira na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista jeftinije.

Ako ste ipak navikli na Booking i imate tamo određene popuste onda ste već uigrani oko pretrage smeštaja i rezervacija, a svakako mi ostavljamo i pretragu za to

Šta videti u Parizu i okolini

Na banerima ispod je izlistana ponuda izleta i tura u Parizu i okolini, pa ako vam je nešto od toga interesantno najbolja opcija je da rezervišete online, kako zbog gužve, tako i zbog toga što se nekada dešava da na licu mesta karte poskupe.

Kako od Pariza do drugih gradova?

Za kretanje unutar države najbolje je da koristite voz ili bus. Ispod možete pronaći opciju od Pariza do željenog grada.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40 x 30 x 20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Mi uz taj prtljag ponesemo i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju spakujemo nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod. Shortcode

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan dodatni kabinski prtljag uz onaj gorepomenut, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod. Shortcode

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *