BARSELONA – 29€ POVRATNA AVIO KARTA

Jeftina povratna avionska karta za Barselonu iz Budimpešte po ceni od SAMO 29€ u terminu od 29.01-06.02.2019. 

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Dok ste u Barseloni mi preporučujemo da budete smešteni u ovom hostelu, jer je bolji od mnogih hotela, a može biti dobra opcija. Takođe, možete i sami potražiti neki drugi smeštaj ovde. 

Skoro smo objavili putopis iz Španije i tu potražite savete o tome gde da idete, šta da obiđete i kako najbolje da se snađete i doživite grad.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan ručni prtljag dimenzija 40x20x25cm dok uz doplatu možete poneti još i kofer, ali detaljnije pogledajte na u našem postu.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *