BANGKOK (TAJLAND) – 276€ POVRATNA AVIO KARTA

Povoljna povratna avionska karta za Bangkok (Tajland) iz Budimpešte po ceni od SAMO 276€. Po ovoj ceni dostupan je predloženi termin 29.05-13.06.2019. a možete da ostanete i koji dan duže ili kraće, kao i da po istoj ceni putujete i sredinom juna.

Sve detalje vezane za let možete videti OVDE .

Ako vam prijavi pretraga da je karta poskupela, probajte da je otvorite ponovo ili u incognito/private browser-u. A ako vam i u procesu kupovine sajt preko kog kupujete ne ponudi kartu po ovoj ceni, idite na sajt aviokompanije i tamo kupite kartu.

Državljanima Srbije potrebna je viza za Tajland, a ista može da se izvaditi u konzulatu u Beogradu po ceni od 30€. Potrebna dokumenta, lokacija samog konzulata kao i ostale detalje možete naći na njihovom sajtu.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

OVDE možete da rezervišite smeštaj u Bangkoku.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag težine do 5kg, kao i čekirani kofer težine do 23kg, a sve ostale detalje pogledajte pri kupovini karte.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

2 komentara

    1. Pozdrav, ovo je post od pre nedelju dana, tada je bilo na akciji, sada je cena podignuta. Retko šta se zadrži po toj ceni duže od dan, dva, pogotovo kad je na akciji. Nešto ostane i duže malo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *