Alikante (Španija) 69€ povratna avio karta iz Sofije

Ovo je prvi put do sada da smo objavili let do Alikantea. Do ovog španskog grada povoljnu avio kartu smo pronašli iz Sofije, a u ovom blog postu će biti detalji vezani za let, kako pronaći smeštaj, naći dobar izlet i zanimljivu turu, kako se kretati između gradova i gde kupiti ulaznice za muzeje. 

Termin putovanja je od 5. do 12. oktobra i klikom na datum videćete sve detelje vezane za avio karte, dok u tekstu ispod imate sve ostale, potrebne informacije koje će vam pomoći da organizujete samostalno putovanje. 

Foto – pixabay

Smeštaj u Alikanteu

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja koji se reklamira na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista jeftinije. Vi ovom pretragom možete postići nižu cenu, ali i podržati naš rad.

Ako ste ipak navikli na Booking i imate tamo određene popuste onda ste već uigrani oko pretrage smeštaja i rezervacija, a svakako mi ostavljamo da možete i ovde to da uradite, što je takođe win-win kombinacija i za vas i za nas.

Šta videti u Alikanteu?

U Alikanteu možete uživati u jedrenju, na kanamaranu, u degustaciji vina i još mnogim drugim zanimljivim turama. Neke od njih videćete ispod, a klikom na neki od banera, na sajtu možete pretražiti još neke. 

Kako od Alikantea do drugih gradova?

Za kretanje unutar Španije najbolje je da koristite voz ili bus. Ispod možete pronaći opciju od Alikantea do željenog grada bilo to Valensija, Barselona, Malaga, Madrid…

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan dodatni kabinski prtljag uz onaj gorepomenut, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *