Advent u Kolmaru 85€ – povratna avio karta iz Beograda

Magični Kolmar je uvek dobra opcija za putovanje, a grad je specijalno magičan za vreme Božićnog marketa koji traje od kraja novembra do kraja decembra. Baš u tom periodu smo našli povoljne avio karte po ceni od 85€ za povratnu avio kartu iz Beograda. Pored Kolmara tu je i Frajburg ali i Bazel. Leti se na aerodrom Bazel – Miluz – Frajburg i odatle možete birati šta posetiti. Ispod slike imate termin putovanja, kao i detaljnu pomoć oko organizacije putovanja. S obzirom da smo mi početkom prošle godine bili napisali smo jedan detaljan post kako da se organizujete i povoljno otputujete tamo.

Ukoliko vam ne odgovara ni jedan od ovih datuma klikom na dugme iznad ih možete iumeniti, ali cena karte neće biti ista. Ukoliko vam je lakše ostavljamo i pretragu ispod pa moete i direktno tu potražiti karte od Beograda do Kolmara, odnosno aerodroma Bazel-Muluz-Frajburg.

Prevoz od aerodroma i ostali saveti oko organizacije

S obzirom da smo bili u Kolmaru u januaru napisali smo i detaljan vodič kako organizovati samostalno putovanje tamo i u istom smo napisali kako pronaći smeštaj, doći od aerodroma do grada, organizovati turu i sve ono što može da vam bude od koristi da vrlo lako samostalno odete tamo. O tome možete pročitati u tekstu Kako samostalno organizovati putovanje u Kolmar?

Smeštaj u Kolmaru

U detaljnom vodiču za Kolamar smo ostavili ime smeštaja u kojem smo mi bili, pa ako vas interesuje sve ćete pronaći u tom blog postu. Ovde ostavljamo opciju za ovu našu pretragu gde možete sami da pretražite smeštaj. Ova pretraga radi tako što upoređuje smeštaj na različitim platformama i da najbolju cenu. Ako na primer ovaj smeštaj ima opciju rezervacije i na Bookingu i na Agodi pretraga će izbaciti jednu od ove dve varijente gde je ovaj smeštaj jeftiniji. Zato je uvek toplo preporučujemo i savetujemo da je koristite, a i pored toga podržavate naš rad i zalaganje da vam približimo određene destinacije i pomognemo da samostalno organizujete putovanja.

Izleti u Kolmaru i okolini

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu.

Šta obavezno morate uraditi kako vam low costa avio kompanije ne bi dodatno naplatile, pročitaje kupovine avio karte i pre puta na OVOM BLOG POSTU.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *