47€ POVRATNA AVIO KARTA ZA SICILIJU IZ BUDIMPEŠTE

Italija je uvek zanimljiva destinacija za putovanje, pogotovo kada je italijankso ostvro u pitanju.

Našli smo jednu super ponudu, a u pitanju je povratna avio karta za Kataniju, na Siciliji, po ceni od 47€.

Ovde ćemo vam ostaviti sve informacije vezane za avio kartu, ali i linkove gde možete pronaći smeštaj, prevoz između gradova, kao i ulaznice za muzeje, organizovane ture i sve ono što će vam pomoći da organizujete samostalno jeftino putovanje na Siciliju.

Katania

Sve detalje vezane za ovaj let možete videti klikom na dugme ispod.

Cena od 47€ važi za predloženi datum od 08. do 15. septembra, dok po istoj ili sličnoj ceni možete pronaći karte i u od 01. do 8. septembra ili 22-29.09.

Predloženi datum putovanja je od 8. do 15. septembra, a ukoliko vam ovaj datum ne odgovara na pretrazi ispod pogledajte druge datume.

Smeštaj u Kataniji i na Siciliji

Nije na odmet znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo.

Organizovanje tura po Kataniji

Najbolji način da upoznate grad je da se šetate, pričate sa ljudima, probate hranu na lokalnim mestima, odete na periferiju, odete na pijacu, ali i da odete na neku organizovanu turu. Najbolje i najpovoljnije ture možete pronaći na GetYourGuide-u, a mi smo pronašli neke zanimljive za vas i podelili ih na banerima ispod.

Gde sve ići i šta sve obići

Mi smo bili na Siciliji, obišli dobar deo ostrva i napisali smo blog post sa korisnim savetima i informacijama kako ići, šta obići i dali preporuke šta se nama svidelo. U ovom blog postu pogledajte sve detalje i možete post sa korisnim infomacijama sa Sicilije koristiti kao vodilju kada budete planirali svoje putovanje.

Transfer od i do aerodroma i prevoz po Siciliji

Tu su takođe i opcije za transfer od i do aerdoroma i nadamo se da ćete pronaći najbolju i najpovoljniju za sebe.

Na pretrazi ispod možete pronaći veoma povoljne karte za vozove i autobuse i tako se kretati između gradova dok ste tamo. Mi predlažemo vozove, jer su brži način. Možete taman iskoristiti da obiđete i neki drugi grad u blizini.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm, a to su ovi sa slike ispod koji nam stoje napred. Ako želite da saznate više o ovakvim rančevima kliknite na sliku i odvešće vas na sajt gde možete naći ova dva koje mi imamo, ali i još nekoliko dobrih modela. Mi smo oduševljeni istim, jer su kvaliteni i dobro organizovani, a i otporni na kišu i dobro napravljeni da ne mogu biti laka meta lopova.

Dodatni savet: jastuk je dozvoljeno da unesete u avion, a da li je on napunjen perijem ili garderobom nije bitno, sve dok je sadržaj istog legalan. Nemojte preterivati sa veličinom jastuka.

Da li postoji skrivenih troškova ovde?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Takođe možete pogledati i kod nas na Instagramu.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *