35€ POVRATNA AVIO KARTA ZA SANTORINI IZ BEOGRADA

Santorini je želja mnogih naših turista i veoma je popularna destinacija. Ako još niste bili, a imate želju da odete, ovo je super vest, jer sada iz Beograda možete direktno da letite za Santorini i to baš jeftino.

Pronašli smo jeftinu avio kartu za Santorini, u avgustu, pa eto ideje gde možete ovo leto na odmor. 🙂 Povratna avio karta Beograd – Santorini košta samo 35€ u periodu od 14 – 24. avgusta.

Za sve detalje, kao i samu kupovinu avio karte, kliknite na dugme ispod.

Smeštaj na Santoriniju?

Svakako nije na odmet znati da ovde možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datum kada ste tamo.

Prevoz po ostrvu?

Nama je uvek najbolje da imamo kola, jer smo tada nezavisni i možemo da idemo kad hoćemo i gde hoćemo. Za ostrva su pogotovo uvek najbolja opcija kola, a njih možete istražiti i iznajmiti u pretrazi ispod. Samo je potrebno da unesete datume putovanja i lokaciju sa koje želite da pokupite kola.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag 40x30x20cm, ranac ili torba u koje ćete se verovatno teško spakovati za 10 dana, a doplata za prtljag će zavisiti koji prtljag doplaćujete. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm (i onda doplatimo Priority opciju), a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači ako ne želite ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih prohteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *