ZAKINTOS – 92€ POVRATNA AVIO KARTA NA LETO

Jeftina povratna avionska karta za Zakintos iz Budimpešte po ceni već od 92€ u terminu od 26.07 – 09.08. Iskoristite ovu super ponudu i jeftinu avio kartu i letujte na prelepom grčkom ostrvu ovog leta i to u jeku sezone.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena u iznosu od 125€ koliko iznosi karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član Wizz kluba pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po ceni od 92€. Takođe ako nemate članstvo, pri kupovini karata označite da želite iste da kupite po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€. U ovom slučaju vam se to isplati jer ćete već pri ovom putovanju uštedeti, a ako budete još negde u toku godine putovali, na dobitku ste :).

* Ukoliko vas redirektuje na neki sajt za prodaju karata, a ne na sajt avio kompanije i ne daje u procesu rezervacije da izaberete jeftinije karte idite na sajt avio kompanije.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena avio karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *