VENECIJA – 19€ POVRATNA AVIO KARTA IZ TEMIŠVARA

Povratna avionska karta za Veneciju iz Temišvara po ceni od samo 19€ u terminu od 27. novembra do 1. decembra. Na put biste krenuli 27. 11. u prepodnevnim satima a 01. je povratak rano poslepodne.

Ukoliko se dobro organizujete i imate želju da pored Venecije obiđete i još neki grad, mi preporučujemo Padovu, Vićencu, Veronu ili neki drugi bliži i vama zanimljiv grad u okolini Venecije.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena karte u iznosu od 24€ koja važi za sve oni nisu članovi klubaali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po ceni od 19€.

Do Temišvara možete stići kolima ili preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

U Veneciji i okolini zaista ima veliki izbor smeštaja pa na OVOM LINKU potražite i rezervišite onaj koji vam najviše odgovara.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *