VALENSIJA – 65€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BUDIMPEŠTE

Danas u ponudi jedna jeftina povratna avionska karta za Valensiju iz Budimpešte po ceni od 65€, a termin putovanja bi bio od 29. marta do 03. aprila.

Sve detalje jeftine avio karte pogledajte na linku.

Mi smo letos bili u Valensiji i u blog postu podelili sa vama korisne informacije pa pročitajte pre nego što odete šta bi sve trebalo da obiđete, gde da idete i kako najbolje da iskoristite vreme u ovom gradu.

Ove potražite i rezervišite smeštaj u Valensiji.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x25x20cm, a više o promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *