Toronto 283€ – povratna avio karta iz Frankfurta

Nakon ankete u Viber zajednici odlučili smo se da imamo i ovakve objave, gde iz evropskih gradova imamo neke dalje destinacije, a ako je još to ono mesto gde mnogi sa naših prostora imaju rodbinu i prijatelje onda nam je još draže da objavimo to. Ovo je odlična prilika za odlazak kod rodbine u Kanadu ili njihov dolazak do Evrope, kada je povratna avio karta manje od 300€.

Takođe, kao i uvek do sada, ako tamo nemate rodbine ovde su i opcije gde da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma.

Termini kada su povratne avio karte od Frankfurta do Toronta oko 300€ su sledeći:

U još nekim terminima tokom marta, aprila i maja možete naći karte po sličnim cenama, a ukoliko vam gore predloženi ne odgovaraju najbolje je da na pretrazi ispod vidite cene za druge datume.

Ako vam otkažu let ili isti kasni možete naplatiti odštetu do 600€

Napisali smo detaljan tekst na ovu temu, pa ukoliko želite možete ga pročitati OVDE, a ako želite odmah da se žalite i aplicirate za odštetu to možete i putem ovog sajta.

Smeštaj u Torontu

Ukoliko ne idete kod rodbine biće vam potreban i smeštaj. Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj u oba grada i sortirati ga po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo pretrage da i ovde možete pronaći smeštaj.

Šta obići u Torontu?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u, a klikom ispod pokazaće vam se koje su opcije u ovim gradovima.

Organizacija putovanja

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* Kako je za državljane Srbije potrebna viza za Kanadu, ukoliko istu nemate potrebno je da je izvadite, a sve detalje možete pronaći na zvaničnom sajtu ambasade Kanade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *