Tokio 470€ povratna avio karta iz Budimpešte

Ovo je odličan info za sve koji su planirali uskoro da idu u Japan i otkriju jedan totalno drugačiji svet ili su već bili i želeli bi ponovo. Našli smo povoljnu avio kartu u nekoliko termina tokom decembra, januara i februara i cena je već od 470€, pa ako vam to zvuči interesantno ovo ispod su termini.

Kako najlakše organizovati putovanje u Tokio?

Mi nismo agencija, ali vam kroz linkove i savete pomažemo da se samostalno organizujete. U ovom postu ćemo pored ovih informacija vezanih za avio karte podeliti i linkove gde da nađete smeštaj, prevoz od aerodroma i između gradova, ulaznice za muzeje, ture… Ukoliko vam je ovaj post ili neki drugi pomogao da uštedite možete nas podržati i putem buy me a coffee, a dugme je u desnom uglu.

Foto – Pixabay.com

Kako naći smeštaj?

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj i sortirati po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu pa ako je jedan smeštaj jeftiniji na Agodi nego na Bookingu izbaciće vam Agodu.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Japanu?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u, a sada smo pronašli neke zanimljive za vas i one su izlistane na banerima ispod.

Kako izbeći gužvu u muzejima i atrakcijama?

Gužvu na šalterima za kupovinu karata možete izbeći kupovinom istih preko interneta, ali u većini slučajeva imate i opciju da uđete u objekat preko reda kada to doplatite. Preporučujemo da to uradite na Tiquets.

Kako se kretati po Japanu?

Brzi vozovi su jedna od stvari na koje pomislimo kada kažemo prevoz u Japanu, pa prema tome ima li išta bolje od toga. Ako čak i ne idete na taj način postoje i drugi načini prevoza, a za sve to je najbolje da koristite pretragu ispod, jer vam ona izbacuje i opcije za voz, avion, brod, autobus…

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snose odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *