Tokio – 434€ povratna avio karta iz Budimpešte

Danas smo našli jednu super povoljnu avio kartu iz Budimpešte za Tokio.

Termin putovanja je od 20. novembra do 4. decembra.

Takođe, pored detalja vezanih za let ostavićemo vam i link za smeštaj, jer je može prilično povoljno da se iskombinuje isti preko naše pretrage. Ako ne koristitie našu pretragu trebalo bi definitivno, jer objedini nekoliko sajtova koji se bave rezervaciom smeštaja i da najbolje cene.

Mi nismo hteli da pravimo aranžman, jer pretpostavljamo da nećete ostati dve nedelje isključivo u Tokiu, nego ćete verovatno uklapati još nešto zanimljivo da vidite u Japanu.

Sve detalje vezane za avio kartu možete videti na ovom linku

U Tokiu možete naći prilično dobre hostele za oko 200€ za tih 14 dana, tako da i sam boravak ne mora da bude skup.

Ovo su neki od tih hostela i smeštaja, a više detalja na linku

Za državljane Srbije nije potrebna viza za Japan za boravak do 90 dana za nosioce biometrijskih pasoša.

Do Budimpešte možete stići kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada je išao 3 puta dnevno, ali se zbog rekonstrukcije pruge NS-BG to malo promenilo, pa najbolje da proverite na sajtu železnice. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacar. Ako idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *