TEL AVIV – OD 54€ POVRATNA AVIO KARTA

Povratna avionska karta za Tel Aviv (Izrael) iz Budimpešte po ceni već od 54€. Termin putovanja bi bio 20-25.11. Ukoliko želite pored Tel Aviva možete posetiti i Jerusalim, a ako se dobro iskombinujete i deo Jordana, a mi predlažemo Petru i Wadi Rum.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 67€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite tačnije ulogujte se (već znate ako ste član :)) i istu ćete kupiti po ceni od 54€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€.

Smeštaj u Tel Avivu  po veoma povoljnim cenama možete naći ovde

Naš savet je da gledate ocenu smeštaja kao i komentare prethodnih gostiju kako biste bili sigurni da ćete biti smešteni baš na mestu koje vam odgovara.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *