TEL AVIV – OD 32€ POVRATNA AVIO KARTA IZ TEMIŠVARA

Našli smo jednu povoljnu kombinaciju za, u zadnje vreme jednu veoma popularnu destinaciju, Tel Aviv na koju se leti iz Temišvara. Termin putovanja koji ovom prilikom predlažemo je 19. do 23. mart. Cena za povratnu avio kartu je 32€ sa članstvom u WizzAir-u, a kako da uplatite članstvo i sve detalje oko same kupovine karte možete pročitati ovde.

Sve detalje za let možete naći na sledećem linku.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 57€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite tačnije ulogujte se (već znate ako ste član :)) i istu ćete kupiti po ceni od 32€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€.

Smeštaj u Tel Avivu možete naći i rezervisati na ovom linku.

Do Temišvara možete stići kolima ili preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *