Tajland (Bangkok) 506€ – Povratna avio karta iz Beča + detaljan vodič

Tajland je jedna od egzotičnih destinacija koju i naši i turisti širom sveta već dugi niz godina rado posećuju, a neki ostaju i da žive. Mi smo na Tajlandu bili 2019. godine i tada za 24 dana prošli dosta toga. Sve to smo objedinili u 4 vodiča koja smo pre neki dan ažurirali i to je nešto što će vam pomoći u planiranju, pa ispod opcija za avio karte ostavljamo i linkove ka njima.

Avio karte za Bangkok

Povratne avio karte iz Beča do Bangoka možete naći za 506€ i 507€ u novembru i decembru, a sve detalje ćete videti klikom na datum ispod. Leti se sa kompanijom AirChina preseda se u Pekingu, a vi možete odabrati neku od opcija da tamo ostanete duže i obiđete malo grad ili da odmah nakon 2 sata nastavite za Bangkok. Takođe možete odabrati i da letite direktnim letom za nekih 100€ više ili nekom drugom kompanijom, a klikom na termin ispod videćete sve opcije.

Naša pretraga pretražuje cene na nekoliko sajtova koji preprodaju karte i nekoliko avio kompanija i daje najbolju cenu u tom trenutku, a ukoliko imate bilo kakvu sumnju pročitajte ovaj tekst koji smo o povoljnim avio kartama. Ako je sajt koji vam se otvori kada kliknite “kupi” nije na vama razumnom jeziku možete ga prevesti desnim klikom na miš pa opciju translate ili na telefonu u chromu na tri tačkice u gornjem desnom uglu. Ako postoji opcija da se na tom sajtu registrujete uradite to pre kupovine avio karte.

Ukoliko vam gore predloženi termini ne odgovaraju najbolje je da na pretrazi ispod vidite cene za druge datume.

Organizacija i plan putovanja

Kao što znate mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, ali kao i uvek dajemo vam linkove i opcije uz pomoć kojih možete da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte za bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma.

Takođe, s obzirom da smo bili na Tajlandu 24 dana i obišli dosta toga, ostavljamo vam i detaljne vodiče koje smo onda napisali i koji mogu biti i vaš plan puta.

Ako vam ovaj tekst bude koristio da samostalno organizujete putovanja i uštedite bićemo zahvalni da nas podržite donacijama putem buymeacoffee.

Smeštaj na Tajlandu

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj bilo gde na Tajlandu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu. Sajtovi na koje vas redirektuje su pouzdani, a mi svakako savetujemo da pre registracije na njima napravite nalog.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Bangkoku?

Ako vam je sada previše da čitate vodiče, treba vam brzinska informacija šta da obiđete u Bangkoku najbolje i najpovoljnije ture smo pronalazili na sajtu čiji baner ostavljamo ispod.

Kako od Bangkoka do nekog drugog grada?

Videćete ako budete čitali vodiče koliko smo mi imali muke sa kretanjem i kupovinom karata preko agencija tamo, a sve zbog toga što tada nismo znali za ovaj sajt. Naša preporuka za prevoz između gradova i opcije za transfer od i do aerdoroma su GetTransfer ili 12GoAsia.

Ako vam otkažu let ili isti kasni možete naplatiti odštetu do 600€

Napisali smo detaljan tekst na ovu temu, pa ukoliko želite možete ga pročitati OVDE, a ako želite odmah da se žalite i aplicirate za odštetu to možete i putem ovog sajta.

Prtljag

Ako vam je prtljag višak dok obilazite grad, bilo da čekate prijavu u smeštaj ili ste se odjavili onda je ova opcija zlata vredna. Ovde imate spisak svih lokacija gde prtljag možete odložiti, tačnije locirate se preko ovog sajta, on vam izbaci koje su lokacije najbliže, pogledate cene, platite i odnesete prtljag na čuvanje. Najbolje je da se pre plaćanja registrujete.

Šta je sa prtljagom koji može da se unese u avion?

Uvek dobijamo ovo pitanje i zato smo odlučili da u poslednje vreme uvek imamo ovaj deo u svakom postu. Možete videti koji je prtljag dozvoljen i uključen u cenu karte kada krenete u proces kupovine iste.


*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* Kako je za državljane Srbije potrebna viza za Tajland najbolje je raspitati se oko uslova direktno u konzulatu Tajlanda u Beogradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *