Stokholm – 20€ povratna avio karta

Jeftina povratna avionska karta za Stokholm iz Budimpešte po ceni već od 20€ u terminu od 5.08-12.09. Dostupni su još neki termini u septembru po istoj ili sličnoj ceni.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 33€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite (odnosno ulogujte se) i istu ćete kupiti po ceni od 20€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€. Ukoliko budete još negde u toku godinu dana putovali sa ovim avio prevoznikom, članstvo će vam se isplatiti. Ako vam prijavi pretraga da je karta poskupela, probajte da je otvorite ponovo ili u incognito/private browser-u.

Smeštaj u Stokholmu, za svačiji ukus i džep, možete naći na ovom linku.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Cena ove avio karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *