Sicilija 205€ – povratna avio karta + 8 noćenja

Povratna avionska karta za Siciliju iz Budimpešte je 85€. Termin putovanja je 08-16.04. Ukupna cena sa smeštajem po osobi je 205€ ukoliko idu dve osobe, jer smeštaj u stanu i dvokrevetnoj sobi.

Palermo

Pošto ovo putovanje traje 8 dana, naš predlog je da prva 4 dana budete u Palermu, u koji slećete, a druga 4 dana u Kataniji, iz koje polećete nazad. Ova dva grada su odlična da vam budu baze, pa da okolna mesta i gradove obilazite iz njih, a i sami su jako lepi i zanimljivi za obići pa ćete svakako uživati.

Katania

U Palermu možete biti smešteni ovde (117€ za dvokrevetnu sobu za 4 dana). Smeštaj se nalazi na jako dobroj lokaciji, blizu centra i glavne autobuske stanice a i ocena 9.4 na booking-u to potvrđuje. U Kataniji predlažemo da se smestite u ovaj stan u centru grada gde ćete za 4 noći platiti 120€ za dvoje. Stan je na dobro lokaciji, sve je blizu a oni koji su odseli tamo dali su mu ocenu 8.5. Naravno, ukoliko smatrate da vam je bolje da u jednom od ova dva grada ostanete dan duže, a u drugom kraće, i to je moguće. Mi smo samo dali predlog, a vi se iskombinujete prema vašim potrebama i željama.

Više informacija o tome šta obavezno da obiđete, kako najbolje da se snađete i koji vid prevoza da koristite, kao i druge interesantne informacije o Siciliji možete pročitati ovde. Takođe ćete tu naći i informaciju kako da stignete od Palerma do Katanije.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

Sve detalje vezano za let možete videti na www.ryanair.com

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu dimenzija 35x20x20cm, mada može proći i ranac ili torba za laptop).

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *