SANKT PETERBURG – OD 99€ Paket aranžman (5 noćenja + povratna avio karta iz Budimpešte)

Prethodne dve nedelje smo malo zabušavali 🙂 i nadamo se da nas razumete jer smo bili na odmoru. Konačno se vraćamo u tempo na koji ste navikli i na jednu nerealno jeftinu ponudu 🙂 Danas jedna povoljna povratna avio karta za Sankt Peterburg iz Budimpešte po ceni od samo 57€. Termin putovanja je 16-21.11. i naravno par predloga smeštaja

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo pokazati veća cena od 80€ ali ukoliko ste član WizzAir kluba pri kupovini karte se ulogujte i istu ćete kupiti za 57€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€, tako da se već pri ovom putovanju isplati, a ako budete još negde u toku godine putovali, na dobitku ste :). Sve detalje vezane za članstvo i to kako kupiti kartu možete videti na ovom blog postu.

Pored jeftine avio karte dajemo i predlog za tri varijante smeštaja koji su blizu centra:

  • Hostel u kome 5 noćenja košta 42€ u osmokrevetnoj spavaonici i 122€ u dvokrevetnoj sobi. Detalji su ovde
  • Detalje za hotel sa 4* u kome 5 noćenja košta od 262€ možete videti ovde
  • Takođe u ponudu smo uvrstili i apartman za dve osobe koji košta od 256€ a detalje vidite ovde

Ako vam nešto od naših predloga ne odgovara na ovom linku možete videti svih 9.564 smeštajnih kapaciteta koliko prikazuje naša pretraga, a neki od njih su zaista nerealno jeftini.

Do Budimpešte možete stići kolima ili vozom, po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Bud. Takođe možete koristiti i blablacar. Ako idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *