Šangaj 494€ – povratna avio karta iz Budimpešte

Danas smo pronašli jednu povoljnu avio kartu za interesantnu destinaciju pa delimo sa vama ovu informaciju kao predlog putovanja. 

Povratnu avio kartu po ceni od 494€ ćete kupiti ako odlučite da u Šangaj putujete u novembru ili decembru, a klikom na dugme ispod  smo ostavili karte za termin od 5. do 14. novembra.

Ispod je još nekoliko termina u kojima za slični ili isti iznos možete kupiti povratnu avio kartu na relaciji Budimpešta – Šangaj. Dovoljno je samo da kliknete na datume i videćete sve detalji karte.

5 – 21. novembar po ceni od 497€

12 – 21. novembar

12 – 28. 11. 

19 – 30. 11. 

29. 11 – 12. 12. 

3 – 14. decembra gde karta kao i sve prethodne termine košta 497€.

Smeštaj u Šangaju

Smeštaj u Šangaju možete pronaći i ovde. Pretraga koju vam prvu ostavljamo kombinuje nekoliko sajtova za rezervaciju smeštaja i daje smeštaje sa linkovima ka sajtovima na kojima su najpovoljniji. Na primer ako jedan smeštaj na Bookingu košta manje nego na Agodi pretraga će vam taj smeštaj prikazati na Bookingu.

Ako ste ipak više navikli na Booking ostavljamo vam i pretragu ka ovom sajtu.

Šta obići u Šangaju?

Uvek savetujemo da se šetate gradom i upijate energiju, upoznajete ljude, vidite znamenitosti, ali i da mesta koja vas više interesuju obiđete i detaljnije. Ispod smo ostavili samo neke od predloga.

Kako od Šangaja do nekog drugog obližnjeg grada?

Ukoliko se odlučite da pored Šangaja obiđete i okolinu i odete do nekog grada u blizini, na pretrazi ispod možete naći i kupiti karte za prevoz.

Detalji

Sve detalje vezane za prtljag možete videti klikom na datum, odnosno dugme na kome se nalazi više detalja o letu.

Mi nismo agencija, a na stranici O NAMA možete saznati više, koja je naša misija i na koji način možete podržati naš rad ako vam je ovo što delimo od koristi.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualne promene sajt dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *