SAN FRANCISKO OD 372€ – POVRATNA AVIO KARTA IZ FRANKFURTA

Danas smo našli jednu izuzetno jeftinu avio kartu do San Franciska i želeli smo odmah da podelimo sa vama ovu super informaciju. Ovo je sjajna prilika za sve one koji imaju američku vizu ili im ista nije potrebna, a to povoljan let za San Francisko je iz Frankufrta po ceni od 372€.

Klikom na dugme ispod možete kupiti povratnu avio kartu na relaciji Frankfurt – San Francisko po ceni od 372€ u terminu od 17-26. aprila.

Datumi kada još možete pronaći ove povoljne avio karte, po istim i sličnim cenama, za San Francisko su sledeći:

Smeštaj u San Francisku

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj u San Francisku, ukoliko vam je isti potreban, i sortirati po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u San Francisku?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u, a sada smo pronašli neke zanimljive za vas i one su izlistane na banerima ispod.

Transfer od aerodroma do grada u San Francisku

Najlakše i najbolje bi vam bilo da pre samog puta organizujete transfer do grada kako na licu mesta ne biste prošli mnogo skuplje. Naravno, ukoliko nemate nekog od prijatelja ili rodbine kod kojih biste išli u posetu i koji bi došli po vas ili vam oni organizovali neki prevoz.

Klikom OVDE ćete pronaći napovoljniju opciju tranfer.

Kako do Frankfurta?

Na pretrazi ispod ćete pronaći kartu na relaciji Beograd – Frankfurt i dovoljno je samo da ukucate datum polaska i povratka i svi detalji povratne avio karte će vam se prikazati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *