Ryanair od 25. marta ukida određene letove iz Temišvara

Danas sa svima vama koji niste prijavljeni na newsletter Ryanair-a i koji niste imali priliku da negde pročitate ovu vest, delimo informaciju da ova avio kompanija od 25. marta ukida letove iz Temišvara za sledeće destinacije: London, Brisel, Berlin, Dizeldorf i Frankfurt. Letovi za Milano i Bukurešt do leta 2018. sigurno ostaju aktuelni.

Ryanair bi trebao da je o ovoj promeni obavestio sve putnike koji su već kupili karte za period posle 25.03. i dao im mogućnost potpunog povrata novca ili opciju da promene rutu.

Ukoliko iz Temišvara želite da obiđete neki od ovih gradova dok su letovi još aktuelni, možete to uraditi po veoma pristupačnim cenama, a evo i par predloga:

  • London u periodu 07-13.03. cena povrate karte 20€,
  • Brisel po ceni od 26€ od 13-17. marta,
  • Berlin, 33€ povratna avio karta u terminu 14-21.03.
  • Dizeldorf za 26€ od 11-14. marta.

Sve detalje vezano za let, kao i kupovinu karta možete videti na www.ryanair.com.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu dimenzija 35x20x20cm, mada može proći i ranac ili torba za laptop).

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *