Rim – od 62€ povratna avio karta iz Temišvara

Ako ste bili na letovanju, taman treba iskoristiti još malo septembarskog lepog vremena i još malo odmoriti i napuniti baterije. Ako ipak niste nigde bili, sad je dobra prilika. Našli smo jednu korektnu cenu avio karte za Rim iz Temišvara u terminu od 6-13.09. po ceni od 62€ Ako ipak želite nešto jeftinije, pratite nas, pa ćemo naći i nešto jeftinije u narednim danima. Na ovom linku možete naći informacije koje će vam pomoći da samostalno organizujete putovanje u Rim.

Sve detalje za avio kartu možete naći na linku

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 82€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite tačnije ulogujte se (već znate ako ste član :)) i istu ćete kupiti po ceni od 62€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€. Ovo će vam se već pri ovom putovanju isplatiti ako idete u paru, a ako budete još negde u toku godine putovali, na dobitku ste :).

Smeštaj u Rimu  po veoma povoljnim cenama možete naći ovde

Naš savet je da gledate ocenu smeštaja kao i komentare prethodnih gostiju kako biste bili sigurni da ćete biti smešteni baš na mestu koje vam odgovara.

Do Temišvara možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma ili kolima. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde.

Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *