Rim Nova godina – od 49€ povratna avio karta

Danas smo našli jednu super destinaciju za doček nove godine, po veoma povoljnoj ceni. Ujedno smo gledali da ispunimo želju jednom našem pratiocu sa juga Srbije, ali i da vas sa severa ne uskratimo, pa smo tako za ovu destinaciju našli i let iz Sofije i iz Budimpešte.  Termin putovanja bi bio od 29.12.2017-04.01.2018. a ukoliko biste se vraćali 5. januara cena karte bi bila malo jeftinija u oba slučaj.

Ukoliko idete iz Sofije cena povratne avio karte je 49€

Ukoliko vam ne predstavlja finansijski i vremenski trošak, do Sofije se možete uputiti i iz nekih udaljenijih gradova što u Srbiji, što u regionu, a više o prevozu do Sofije možete pogledati na ovom sajtu. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ukoliko idete iz Budimpešte cena povratne avio karte je 70€

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu Novi Sad – Budimpešta. Ukoliko idete iz nekih drugih gradova možete na ovom sajtu pogledati kako da stignete.

Sve detalje vezano za let možete videti na www.ryanair.com

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu 35x20x20cm, mada prolazi i ranac ili torba za laptop)

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a promena cene je moguća od strane avio kompanije, a takođe i prilikom većeg broja poseta sajtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *