RIM – 66€ POVRATNA AVIO KARTA

Povratna avionska karta za Rim iz Budimpešte po ceni od 66€, a temin koji mi predlažemo je 17-24.04.

U ovom blog postu pokušali smo što više da vam približimo delove ovog fantastičnog grada koje treba da obiđete, kako najlakše da se snađete i još dosta korisnih informacija koje će vam pomoći da samostalno otputujete na ovu destinaciju.

Nađite smeštaj u Rimu

(Kliknite na booking pretragu ispod i odvešće vas u novi tab preko kog možete dovršiti rezervaciju. Vama je svejedno otišli direktno na booking.com ili preko našeg sajta, ali nama znači da pretražite to kod nas i da vas rediretkrije tamo ;))

Booking.com

Post o korisnim savetima će vam pomoći da isplanirate put.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

Sve detalje vezano za let možete videti na www.ryanair.com

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu dimenzija 35x20x20cm, mada može proći i ranac ili torba za laptop).

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *