Povratna avio karta za Kubu od 365€

Već neko vreme nismo objavili neku daleku destinaciju. Danas smo pronašli povoljne avio karte za Kubu iz nekoliko evropskih gradova, pa u zavisnosti od toga koliko ste spremni da se kombinujete i cimate možete odabrati neku od njih. Takođe, za sve koji nemaju vremena i smatraju povoljnijim ili jednostavno vole da lete iz Beograda, našli smo i tu opciju (skrolajte do te opcije).

Na kraju ovog posta smo ubacili i pretraživač, da samostalno nađete avio kartu, ako vam ovi datumi ne odgovaraju.

1. Povratna avio karta za Kubu iz Barselone za 365€
u periodu od 27. marta do 13. aprila

Za više detalja kliknite na dugme ispod ili na sliku

Od Beograda do Barselone imate direktan let, a ovde su DETALJI te avio karte. Ako biste da prođete jeftinije pogledajte i opciju da letite iz Budimpešte. Podesite datume tako da ne zakasnite na let za Kubu, a nije na odmet malo obići i Barselonu.

2. Povratna avio karta za Kubu iz Amsterdama za 372€
u periodu od 27. marta do 13. aprila

Za više detalja kliknite na dugme ispod ili na sliku

Iz Beograda do Amsterdama možete da stignete tako što ćete da letite WizzAirom do Ajndhovena pa odatle vozom ili busom do Amsterdama ili OVAKO.

3. Povratna avio karta za Kubu iz Beograda za 664€
od 27. marta do 13. aprila

Za više detalja kliknite na dugme ispod ili na sliku

4. Povratna avio karta za Kubu iz Beča za 534€
u periodu od 27. marta do 13. aprila

Za više detalja kliknite na dugme ispod ili na sliku

Ukoliko vam predloženi datumi ili gradovi polaska ne odgovaraju ovde možete pronaći avio karte po vašim zahtevima

Napomena:

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog za povoljne avio karte i pomažemo sa linkovima na kojima možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Za sada je za Kubu potrebno imati sertifikat o potpunoj vakcinaciji i negativan PCR test ne stariji od 72 sata, a postoji mogućnost da budete i nasumično testirani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *