Povratna avio karta za Keniju 340€ iz Budimpešte

Duže vremena nije bila neka daleka i po nama ovako zanimljiva destinacija i evo je konačno, Kenija. Svima kojima je želja da idu na safari i da se samostalno organizuju, ova povoljna avio karta je idealna prlika da to ostvare. Povratna karta iz Budimpešte do Najrobija je svega 340€, a putovanje je u junu ili julu mesecu. Mi predlažemo da to bude u termnu od 15. do 30. juna, a ako vam ipak odgovaraju drugi termini, dole su izlistani još neki po istoj ceni, a ako želite da idete u nekom drugom periodu kliknite na dugme ispod pa ukucajte datume koji vam odgovaraju i videćete koja aje cena karte.

13. jun – 01. jul avio karta za 340€

17. jun – 08. jul avio karta za 340€

Kenija

Smeštaj u Keniji

Kod nas na sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo.

Ako ste ipak navikli na Booking i imate tamo određene popuste onda ste već uigrani oko pretrage smeštaja i rezervacija, a svakako mi ostavljamo da možete i ovde to da uradite, što je takođe win-win kombinacija i za vas i za nas.

Kako samostalno organizovati putovanje?

Jedan veoma koristan blog post na temu kako organizovati putovanje korak po korak smo napisali skoro i isti vam može biti od koristi bilo gde da idete.

Šta raditi i kako naplatiti ako vam let kasni ili ga otkažu?

Ukoliko vam let kasni, po regulaciji EU, imate pravo na odštetu, a možete dobiti i do 600€. Sve što treba da uradite je da se na sajtu AirHelp prijavite i to pod uslovom da:

  • vam let kasni minimum 3 sata,
  • letite u ili iz zemlje zemalja EU,
  • ste se na vreme čekirali na let (minimum 45 minuta pre zakazanog poletanja),
  • je aviokompanija odgovorna za kašnjenje (postojali su tehnički ili operativni problemi)

Više detalja možete videti kod nas u ovom blog postu

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su povoljne avio karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* Za sve informacije vezane za vizu, vakcinaciju i druge uslove najbolje bi bilo da se pre putovanja raspitate na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Izvor fotke: Pixabay – pošto još uvek nismo bili u Keniji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *