Povratna avio karta za Istanbul 90€ iz Beograda (sa svim taksama)

Sve cene koje smo do sada objavljivali su uglavnom sa taksama i kada pretražujete na sajtovima avio kompanija ili na našoj pretrazi uvek će vam ODMAH biti vidljiva cena sa svim taksama. Negde će vam nekada u procesu kupovine karte stajati koji iznos od cene karte ide na aerodromske takse, ali neće vam tu taksu niko dodati naknadno. Neke avio kompanije mogu vam dodati sedišta, prtljag i ostale neke stvari u procesu kupovine karte ali to pratite pa označite da vam ne treba. Takođe, mogu vam zaračunati proviziju za online plaćanje što je malo bezveze, ali dešava se nekad. Mogu vam prikazati neki svoj kurs, pa na primer ako letite iz Beograda i to košta 4.600 dinara, kad prebaci u € ispadne na primer 43€. Više ćemo pisati u nekim narednim postovima o tome, ovde smo samo hteli da pomenemo jer znamo da će informacija za ovu avio kartu i destinaciju, pogotovo što je iz Beograda biti dosta gledana.

Datum polaska je 20. a povratka 26. decembra. Sve detalje o avio karti pogledajte klikom na dugme ispod slike.

Avio karte po sličnim cenama možete pronaći tokom novembra, decembra i februara.

Napomena: Ako vam za trajanje boravka prikazuje od 7-14 dana pomerite od 3 do 9 i prikazaće vam cene i za decembar i februar

Istanbul je grad bogate istorije i grad koji je veoma popularna turistička destinacije. Što zbog svoje burne prošlosti, tako i zbog dobre hrane, trgovine, nasmejanih ljudi i trgovaca, arhitekture i položaja ovaj grad na Bosforu privlači brojne turiste i poslovne ljude iz celog sveta.

Kako je Istanbul spada među 15 naposećenijih gradova sveta i kako je turizam visoko razvijena grana moguće je da nađete veoma veliki raspon u kategorizaciji i ceni smeštaja. Neke od tih možete pronaći na pretrazi ispod.

Ova cena avio karte je ukoliko nosite ručni prtljag do 8kg.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *