PIZA – 36€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BUDIMPEŠTE

I danas smo za vas našli jedan jeftin let i dobar predlog za prolećno putovanje. Ovaj put predlažemo posetu Pizi do koje ćete stići letom iz Budimpešte. Povratna jeftina avio karta na relaciji Budimpešta – Piza iznosi samo 36€ ukoliko budete išli u predloženom terminu od 8 – 15. maja.

Sve detalje za jeftinu avio kartu pogledajte na linku.

Piza je veoma blizu Firence i same obale Italije, pa ukoliko želite, ovu priliku možete iskoristiti da odete i tamo. Iz Pize možete ići vozom ili autobusom, a detaljniji red vožnje kao i cene tranfera možete pronaći na ovom sajtu.

Ove potražite i rezervišite smeštaj u Pizi.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x25x20cm, a više o promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *