Panama 443€ – povratna avio karta iz Sofije

Daleke destinacije su mnogima interesantne i kada ih neko vreme ne objavljujemo uvek nam pišete da vidite kada će biti. Danas smo našli let za Panamu iz Sofije, a s obzirom na daljinu i kako se uvek kreću cene za povratne avio karte iz regiona i ako još uzmemo da je u pitanju avio kompanija Turkish, ovo je povoljna opcija.

Termini putovanja su sledeći:

Klikom na termin videćete više detalja, a ako vam datumi ne odgovaraju nakon što vam se otvori rezultat pretrage izmenite datume i videćete koja je tada cena.

Foto – Pixabay.com

Kako naći smeštaj?

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj i sortirati po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu pa ako je jedan smeštaj jeftiniji na Agodi nego na Bookingu izbaciće vam Agodu.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Panami?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u, a sada smo pronašli neke zanimljive za vas i one su izlistane na banerima ispod.

Kako se kretati po Panami?

Vozovi, busevi, brodovi… ovde će vam izaći najbolja opcija za prevoz.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *