PALMA DE MAJORKA I NIRNBERG – 66€ POVRATNE AVIO KARTE NA LETO

Povratna avionska karta za Palma de Majorku iz Budimpešte, sa presedanjem i obilaskom Nirnberga u terminu 10-18.07. Kupite jeftinu avio kartu do Majorke za samo 66€ i ovo leto letujte na prelepom španskom ostrvu.

Iz Budimpešte za Nirnberg krećete 10. jula i taj dan možete iskoristiti da obiđete grad, da bi 11. ujutru krenuli za Majorku. Na Majorci uživate i kupate se 7 punih dana i 17. uveče se vraćate za Nirnberg. Za Budimpeštu krećete 18.07. prepodne.

Povratna karta Budimpešta – Nirnberg iznosi 35€, a detalje nađite na OVOM LINKU!

Povratna karta Nirnberg – Palma de Majorka 31€, a detalje vidite na OVOM LINKU!

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu dimenzija 35x20x20cm, mada može proći i ranac ili torba za laptop).

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *