PALMA DE MAJORKA – 99€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BEOGRADA

Povratna avionska karta za Palma de Majorku iz Beograda po ceni od 99€ u terminu od 22-28.08. Kupite jeftine avio karte do Palme, sa presedanjem u Berlinu u odlasku, i Hanoveru u povratku, i letujte u Španiji. Na linkovima ispod vidite sve detalje.

Iz Beograda za Palma de Majorku se kreće 22.08. sa presedanjem u Berlinu, dok se sa Palme vraćate 28.08. do Beograda sa usputnim presedanjem u Hanoveru. U Hanoveru imate par sati dok čekate sledeći let pa to vreme možete iskoristiti da obiđete i grad koji se nalazi na samo 20km od aerodroma.

  • Detalje karte Beograd-Berlin koja košta 51€ ćete naći na OVOM LINKU
  • Avio karta Berlin-Palma de Majorka iznosi 17€ a više detalja na LINKU
  • Povratak je 28.08. a karta Palma de Majorka-Hanover je 11€, detalji su OVDE.
  • Karta Hanover-Beograd košta 20€, a NA LINKU OVDE ćete naći detalje.

Napomena: ako vam na linkovima izađe da je karta poskupela ili da je nema osvežite pretragu, moguće je da će se rezultat promeniti.

Smeštaj možete pronaći na ovom linku.

S obzirom da za ovo putovanje treba da promenite 3 različite avio kompanije i da se dimenzije prtljaga pomalo razlikuju najbolje da se uklopite, za svaki slučaj, u najmanji 55x40x20cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *