PALERMO (SICILIJA) – 53€ POVRATNA AVIO KARTA IZ TEMIŠVARA

Sicilija je mesto gde vam danas predlažemo da otputujete. Pronašli smo jeftinu avio kartu za Palermo iz Temkišvara, sa kraćim presedanjem u Bergamu po ceni od 53€ a predloženi termin putovanja je od 21-26. 03.

Sve detalje vezane za let Temišvar – Bergamo pogledajte NA OVOM LINKU.

Detalje leta Bergamo – Palermo pronađite NA OVOM LINKU.

U odlasku pauza između letova je oko 4h i to vam je taman dovoljno vremena da promenite let i malo odmorite na aerodromu. U povratku ta pauza je malo duža, oko 8h, pa predlažemo da za to vreme odete do grada Bergama i isti obiđete. Nama se jako svideo i mislimo da možete ovu pauzu iskoristiti na dobar način. Ukoliko ipak ne želite da se previše udaljavate, prekoputa aerodroma ima veliki tržni centar pa vreme možeteiskoristiti i za šoping ako vam to više odgovara.

Povoljan smeštaj u Palermu potražite i rezervišite OVDE.

Sicilija – korisne informacije

Do Temišvara možete stići kolima ili preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x25x20cm, a više o tome pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *