OSLO – OD 24€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BUDIMPEŠTE ZA PRVI MAJ

Danas smo našli još jedan predlog za putovanje za prvomajske praznike, Oslo iz Budimpešte po ceni od 24€ (ukoliko ste član wizz kluba) odnosno 43€ (ukoliko niste) i to je cena za povratnu avio kartu. Termin putovanja je od 01-05. maja.

Detalje vezane za let pronađite NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 43€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite tačnije ulogujte se (već znate ako ste član :)) i istu ćete kupiti po ceni od 24€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€ i već pri ovom putovanju će vam se isplatiti.

Kod nas na sajtu takođe možete pronaći detaljno uputstvo kako da kupite avio kartu preko WizzAir-a.

OVDE možete da rezervišite smeštaj u Oslu.

Pogledajte i ocene smeštaja, a svakako preporučujemo i da pročitate utiske ljudi koji su ranije boravili tamo kako biste izabrali onaj koji najbolje odgovara vašim zahtevima.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o nedavnoj promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *