Njujork 382€ – povratna avio karta iz Beograda

Danas smo našli jednu izuzetno povoljnu avio kartu do Njujorka i želeli smo odmah da podelimo sa vama. Ovo je sjajna prilika za sve one koji imaju vizu ili im ista nije potrebna, a čak iako vam viza treba imate dovoljno vremena da je izvadite jer je putovanje početkom marta. U ovom periodu može da se nađe povoljan let za Njujork za 382€, a sve detalje ćete pronaći ispod.

Pored toga kao i u svakom postu do sada ovde su i opcije da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma.

Klikom na dugme ispod možete kupiti kartu po ceni od 381€ za putovanje u terminu od 01. do 10. marta.

Datumi kada još možete pronaći ove povoljne avio karte, po istim i sličnim cenama, za Njujork su sledeći:

Ukoliko vam ni jedan od predloženih datume ne odgovara, najbolje da na pretrazi ispod samostalno potražite najpovoljnije opcije letove za period kada biste išli u Njujork.

Smeštaj u Njujorku

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj u Njujorku i sortirati po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Njujorku?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u, a sada smo pronašli neke zanimljive za vas i one su izlistane na banerima ispod.

Kako od Njujorka do nekog drugog grada?

Naša preporuka za prevoz između gradova i opcije za transfer od i do aerdoroma je ovaj sajt ili ovaj.


Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* Kako je za državljane Srbije potrebna viza za SAD, ukoliko istu nemate a potrebna vam je, na OVOM SAJTU ambasade Amerike ćete pronaći sve potrebne informacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *