NJUJORK 358€ – POVRATNA AVIO KARTA IZ BUDIMPEŠTE

Danas smo našli jednu izuzetno povoljnu avio kartu do Njujorka i želeli smo odmah da podelimo sa vama ovu super informaciju. Ovo je sjajna prilika za sve one koji imaju vizu ili im ista nije potrebna, a čak iako vam viza treba imate dovoljno vremena da je izvadite jer je putovanje početkom naredne godine, u januaru, februaru ili martu. U ovom periodu može da se nađe povoljan let za Njujork za 358€ ili po vema sličnoj ceni, a sve detalje ćete pronaći ispod.

Klikom na dugme ispod možete kupiti kartu po ceni od 358€ za putovanje u terminu od 24. januara do 03. februara.

Datumi kada još možete pronaći ove povoljne avio karte, po istim i sličnim cenama, za Njujork su sledeći:

24. januar – 01. feburar

26. januar – 03. feburar

31. januar – 12. feburar

29. februar – 10. mart

05. – 14. mart

Smeštaj u Njujorku

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj u Njujorku i sortirati po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Njujorku?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u, a sada smo pronašli neke zanimljive za vas i one su izlistane na banerima ispod.

Kako od Njujorka do nekog drugog grada?

Naša preporuka za prevoz između gradova i opcije za transfer od i do aerdoroma je ovaj sajt ili ovaj.


Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *