Napulj – 7€ u jednom pravcu, a 27€ povratna avio karta

Kada pričamo o letovima i jeftinim avio kartama godina je krenula super. Neka ove povoljne avio karte budu znak da ćemo putovati više nego prethodne godine. Mnogo je zanimljivih destinacija na planeti i treba ih obići što više njih.

Danas smo našli jeftinu avio kartu za Napulj iz Budimpešte. Ima više termina u januaru i februaru kada možete leteti za samo 7€ u jednom pravcu. Mi predlažemo 14. februar zbog praznika koji će biti tih dana. Najpovoljniji povratak tih dana je 21. februara je 20€, tako da ukupno izađe 27€.

Sve detalje vezane za let u jednom pravcu vidite NA OVOM LINKU

Detalji za povratnu kartu su na OVOM LINKU

Moguće da vam na sajtu Ryanaira pokaže cenu u nekoj drugoj valuti, pa da ispadne manja ili veća za 2-3€ kada konvertujete valutu na google-u, jer je Ryanair kurs malo drugačiji. Na kraju bi trebalo, nadamo se da ispadne 27€ kako kaže naša pretraga.

Smeštaj u Napulju, možete naći i rezervisati na ovom linku.

Do Budimpešte možete stići kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x20x25cm, a u procesu kupovine karte moći ćete da doplatiteb i kofer 55x40x20cm a detaljnije vidite na našem postu o promeni politike prtljaga.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *