Moskva – 61€ povratna avio karta

Jeftina povratna avionska karta za Moskvu iz Budimpešte po ceni od SAMO 61€. Termin putovanja je 9-17.06. Ukoliko vam ne odgovara ovaj termin možete se vratiti po istoj ceni u drugim terminima, na primer 12. ili 13.

Kako da samostalno organizujete putovanje u Moskvu, šta da obiđete, koje su cene ulaznica, gde da jedete i ostale korisne informacije možete naći na ovom linku.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo pokazati veća cena od 82€ ali ukoliko ste član WizzAir kluba pri kupovini karte se ulogujte i istu ćete kupiti za 61€ odnosno malo više (manje) ako kupujete za neke druge datume. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€, tako da se već pri ovom putovanju isplati, a ako budete još negde u toku godine putovali, na dobitku ste :).

Na ovom linku su smeštajni kapaciteti za svačiji ukus i džep, pa izaberite šta vam najviše odgovara. 

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom, po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Bud. Takođe možete koristiti i blablacar. Ako idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *