MILANO – od 41€ POVRATNA AVIO KARTA + 2 NOĆENJA

Danas smo za vas našli specijalno jeftin aranžman za Milano iz Temišvara po ceni od SAMO 41€. Termin ovog super jeftinog putovanja je 15-17. januar.

OVDE kupite jeftinu avio kartu u iznosu od SAMO 12€ i posetite Milano.

Dajemo par predloga smeštaja, pa u zavisnosti od vašeg budžeta i preferencija možete izabrati sebi najbolji:

  • možete biti smešteni u ovom hostelu po ceni od 29€ za dve noći,
  • drugi predlog je takođe hostel, koji se nalazi blizu centra a cena za dve noći iznosi 59€,
  • smeštaj u dvokrevetnoj sobi u hotelu možete platiti 127€ (odnosno 64€ po osobi), a ukoliko idete sami cena jednokrevetne sobe je 127€ ,
  • apartman u aparthotelu u koji može da se smesti dve osobe, za dve noći iznosi 147€ tj 74€ po osobi.

Svi smeštaji su relativno blizu centra ili gradskog prevoza i svi imaju visoku ocenu, preko 8.5.

ovom blog postu smo vam približili Milano i pomogli da se što bolje samostalno snađete i organizujete ovo samostalno putovanje.

Do Temišvara možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma ili kolima. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o nedavnoj promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cene su važile u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *