Milano i Hurgada – 97€ povratne avio karte

Danas smo vam našli jednu zanimljivu destinaciju koju do sada nismo imali. U pitanju je Hurgada u novembru. Leti se iz Milana sa aerodroma Malpensa direkt za Hurgadu, a do Milana smo napravili dve kombinacije, jednu iz Temišvara, a drugu iz Niša. Termin putovanja je od 17-26.11. ako idete iz Temišvara, a od 17-27.11. ako idete iz Niša. Cena iz Temišvara je 97€, dok je iz Niša 104€ ukupno (za sve povratne karte preko Milana do Hurgade)

Sve detalje vezane za let Milano – Hurgada pogledajte na ovom linku

Detalje vezane za let Temišvar – Milano pogledajte ovde

Detalje za let Niš – Milano pogledajte ovde

Za bolje i lakše snalaženje po gradu, kao i savete šta sve treba da obiđete i kako najbolje da iskoristite vreme u Milanu, pročitajte korisne savete u našem blog postu.

Napomena: Iz Temišvara i Niša se leti na aerodrom Bergamo, dok se za Hurgadu leti sa aerodroma Malpensa. Između ova dva aerodroma imate shuttle bus koji vas voze direkt, ali s obzirom da imate pauzu između letova možete to iskoristiti za obilazak Milana ili Bergama. U odlasku imate jedan ceo dan, jer stižete posle podne 17.11. a nastavljate dalje za Hurgadu u 7 ujutru 18.11. U povratku ako se vraćate za Temišvar imate jedan dan, a ako se vraćate za Niš dva dana tako da možete iskoristiti i to vreme za obilazak Milana. Sve detalje videćete na linkovima gore.

Smeštaj u Hurgadi možete naći ovde

Do Temišvara možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma ili kolima. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena avio karte važi ukoliko nosite ručni prtljag, a on je u Easyjet-u dimenzija 56x45x25 cm, dok je u Ryanairu 55x40x20, tako da je bolje da se uklopite u ovaj manji.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *