Maroko 356€ – povratna avionska karta + 10 noćenja

Povratna avionska karta iz Budimpešte za Marakeš iznosi 90€. Termin putovanja je 17.11-27.11. a moguće je iskombinovati i druge termine po ovoj ceni.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€, a rezervaciju za sedenje ne morate da platite jer uglavnom ima mesta. Naša preporuka je da idete večernjim vozom dan ranije.

Cena smeštaja za 10 noćenja u Marakešu je 266€ u Riadu Lilien koji na booking.com ima ocenu 9,2 a do njega možete stići tako što ćete sa aerodroma uhvatiti bus do glavnog trga Jemaa El-Fna i odatle taksijem ili peške (1,2km), a možete videti na mapi.

Za Maroko vam je potrebna viza, a cena vize je oko 20€ i možete je izvaditi u Marokanskoj ambasadi u Beogradu.

Za 10 dana pored Marakeša, možete obići još neke gradove, jer imate sasvim dovoljno vremena, pa možete svoje putovanje i drugačije da iskombinujete,. Neke informacije vezane za Maroko, šta obići, koje gradove posetiti, gde jesti i slično možete naći ovde

Sve detalje vezano za let možete videti na www.ryanair.com

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu 35x20x20cm, mada prolazi i ranac ili torba za laptop).

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a promena cene je moguća od strane avio kompanije, a takođe i prilikom većeg broja poseta sajtu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *