MARAKEŠ (MAROKO) – 62€ POVRATNA AVIONSKA KARTA

Jeftina avio karta koju smo našli za danas je za Marakeš iz Budimpešte po ceni od 62€. Termin putovanja je od 04-11.06.

Ovo je sasvim dovoljno dana da doživite Maroko i obiđete dosta toga u okolini samog Marakeša. Mi smo u ovom blog postu pokušali što više da vam približimo neke delove koje smo mi obišli i da vam pomognemo da samostalno otputujete na ovu destinaciju.

Za Maroko vam je potrebna viza, a cena iste je 2360 rsd i možete je izvaditi u marokanskoj ambasadi u Beogradu. Sve detaljnije informacije pogeldajte na ovom sajtu.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Sve detalje vezano za let možete videti na www.ryanair.com

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu dimenzija 35x20x20cm, mada može proći i ranac ili torba za laptop).

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *