MARAKEŠ (MAROKO) – 26€ POVRATNA AVIO KARTA

Danas smo pronašli jeftinu povratnu avio kartu za Marakeš iz Beča po ceni od SVEGA 26€, a termin putovanja je od 14 – 21. januar 2020.

Ujutru 14.01. se leti se iz Beča direktnim letom za Marakeš dok se 21.01. poslepodnevnim letom iz Marakeša vraćate takođe u Beč.

Naša pretraga trenutno ne prikazuje ovaj let, zato što je isti na akciji, pa je najbolje da kliknete na dugme iznad koje će vas odvesti direktno na sajt avio kompanije gde možete kupiti avio kartu.

7 dana je sasvim dovoljno dana da doživite Maroko i obiđete dosta toga u okolini samog Marakeša. Mi smo u ovom blog postu pokušali što više da vam približimo neke delove koje smo mi obišli i da vam pomognemo da samostalno otputujete na ovu destinaciju.

Smeštaj možete pretražiti na našoj pretazi ili jednostavnom klikom OVDE I REZERVISATI ONAJ SMEŠTAJ KOJI VAM ODGVOVARA NAJVIŠE.

Za Maroko vam je potrebna viza, a cena iste je 2360 rsd i možete je izvaditi u marokanskoj ambasadi u Beogradu. Sve detaljnije informacije pogeldajte na ovom sajtu.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *