MARAKEŠ (MAROKO) – 105€ POVRATNA AVIO KARTA

Jeftina povratna avio karta koju smo našli za danas je za Marakeš iz Budimpešte po ceni od 105€. Termin putovanja je od 17-24.09.

Ujutru 17.09. se leti se iz Budimpešte za Milano, odakle posle par sati pauze nastavljate za Marakeš, dok se 24.09. direktnim letom iz Marakeša vraćate u Budimpeštu.

Sve detalje vezane za let Budimpešta – Milano pogledajte na ovom linku

Detalje vezane za let Milano – Marakeš pogledajte ovde

Detalji direktnog povratnog leta Marakeš – Budimpešta su ovde

Napomena: Naša pretraga je trenutno u procesu unapređenja i moguće su neke greške dok to ne bude rešeno. Ukoliko vam kao glavni rezultat ne izlazi Ryanair najbolje je da odete na njihov sajt i da pretražite sami letove za ove datume. Hvala na razumevanju

Ovo je sasvim dovoljno dana da doživite Maroko i obiđete dosta toga u okolini samog Marakeša. Mi smo u ovom blog postu pokušali što više da vam približimo neke delove koje smo mi obišli i da vam pomognemo da samostalno otputujete na ovu destinaciju.

Smeštaj u Marakešu, za svačiji ukus i džep, možete naći na ovom linku.

Za Maroko vam je potrebna viza, a cena iste je 2360 rsd i možete je izvaditi u marokanskoj ambasadi u Beogradu. Sve detaljnije informacije pogeldajte na ovom sajtu.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu dimenzija 35x20x20cm, mada može proći i ranac ili torba za laptop).

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *